Sastojci za dve osobe
4 kriške Originalnog proteinskog večernjeg hleba (120 g)
4 manja goveđa odreska (cca 100 g)
30 g parmezana u komadu
50 g maslina
50 g oprane i očišćene salate
Sveži ruzmarin
So i biber
Nutritivna vrednost na 100 g
Energetska vrednost: 161 kcal / 674 kJ
Masti: 7,3 g
Ugljeni hidrati: 1,1 g
Proteini: 20,0 g
Na kriške hleba nanesite malo maslinovog ulja. Odreske izvadite iz frižidera sat vremena pre pečenja kako bi se temperirali. Začinite ih biberom i pecite na maslinovom ulju sa malo ruzmarina sa obe strane, zavisno od nivoa pečenosti koji se želi (oko 1-2 minute sa svake strane). Nakon pečenja, položite odreske u aluminijsku foliju. Narežite masline i rasporedite salatu na kriške hleba. Stavite odreske na hleb, posolite i pospite maslinama i sveže naribanim parmezanom.